45-річна Південнокорейська актриса Кім Чжу Рен зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,1 мільйонів чоловік.

Жінка зіграла одну з головних ролей в неймовірному серіалі "Гра в кальмара" від Netflix — персонажа №212, який протягом своєї сюжетної гілки намагається примкнути відразу до кількох команд, щоб забезпечити собі виживання.

Гра в кальмара. Фото: IXBT
Гра в кальмара. Фото: IXBT

На жаль, цей проект перестав перебувати на першій позиції за переглядами в Сполучених Штатах Америки. Зовсім недавно Південнокорейський трилер перегнав серіал "Ти". Хоча по всьому світу "Гру в кальмара" подивилися понад 140 мільйонів користувачів.
Зараз Кім Чжу Рен опублікувала в Stories відео одного з фанатів, який нагадав про наближення свята — Хеллоуїні. Його святкування стартує 31 Жовтня, цієї неділі. Хтось взяв знімок актриси і візуалізував його за допомогою додавання досить моторошної посмішки. При цьому можна помітити, як її очі рухаються.

Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories

Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories

А день тому Чжу Рен виставила виставила кілька фотографій з іншими двома дівчатами з "гри в кальмара".

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Ти" Пенн Беджлі розповів про трагедію в сім'ї: "Натхненне горем викидня"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Гри в кальмара" від Netflix Кім Чжу Рен вразила стрункими ніжками в 45: "Виглядаєш такий..."

Знай.ua писав, красуні з серіалу "Гра в кальмара" Хо Ен Чон, Лі Ю Мі і Кім Чжу Рен влаштували битву луків: "Хто зверху?"