Володимир Дантес показав виконання свого нового хіта. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж подружжя, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

21 жовтня 2021 року, на просторах платформи Youtube з'явилася нова музична композиція співака під назвою "сумні танці". За добу кліп вже подивилися більше 80 тисяч разів.

25 жовтня на своїй офіційній сторінці Володимир Дантес опублікував відеозапис виконання даного хіта Наживо. Чоловік подякував іншим учасникам виступу, а також стилісту за макіяж.

Вчора презентував «сумні Танці» на @tanci1plus1. Дякую @zavaduk за запрошення). @dnndbdhdhdueuk дякую за режисерську роботу, ми ще та командочка)) @dima_che_monster дякую за мейк. @_janagolub_ дякую за стиль. Мамі моїй спасибі за мене))). Дівчаткам (балет/актриси) спасибі вам, ви прекрасні! Ну і всім всім всім))
, - повідомив він.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, зірка "жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "знівечила": "міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "знівечила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна вся в блискітках перетворилася в примхливе малюк: "просто розриваєш". Катерина Нікітіна поділилася добіркою відео

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події