Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Всі її можуть знати по передачі "Хто зверху" на "Новому каналі", яку дівчина веде багато років з Сергієм Притулою. Зовсім недавно, перед Днем народження, вона викладала різні знімки, пов'язані з минулим 33-річчям.

Скрін, Instagram Леся Нікітюк

А зараз Леся Нікітюк постала в "компанії" величезної кількості гарбузів, ймовірно, натякаючи на свято Хеллоуїна, яке святкується щорічно 31 Жовтня.

"🎃🎃🎃", - залишила телеведуча в підписі до публікації.

Її можна помітити тільки на першій і другій фотографії. На третій видно її ніжка близько гарбузів, деякі з яких прийняли досить дивну форму.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

"Гарненьку таку в гарбузах знайшли😂. Лелека не долетів або перелетів❤️", "Урожай з Хмельницької області?😂 А ноги🔥", "Я б тобі вд*в б🔥", "Красуня🔥", "На всіх нікчемних залицяльників гарбузів вистачить😁", "Схудла Лесюня?🧐", "Вони дуже смачні і корисні😍", "Ще й лук під гарбузи підібрала👏", "Кавалерів є з чим зустріти😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Нікітюк)

Нагадаємо, Леся Нікітюк постаріла і перетворилася на бабусю з лавки: "Без причини сходила в ЖЕК"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк після дня народження показала всю свою гостинність: "Чого ви приперлися до мене в будинок?"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк позмагалася з Кім Кардашьян - "номінація" за кращий золотий "дощик": "Ми з тобою Amazing"