Російський співак Єгор Крід, якому заборонений в'їзд в Україну через його концерти на території анексованого Криму в 2015 році, вирішив зіграти в "гру в кальмара". Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 14,6 мільйонів чоловік.

На знімках Єгор в характерному зеленому спортивному костюмі учасника смертельних змагань з популярного серіалу. На грудях у нього номер "058", а в роті – карамелька з одного з випробувань, яке довелося проходити героям гучного фільму.

Скрін, Instagram Крід

Скрін, Instagram Крід

"Всі дивилися мою" гру в Кальмара " в реальному житті? Вона вже на ютубчику. 200к лайків і знімаємо другу частину", - пообіцяв відомий виконавець.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Судячи з решти знімків, пройти випробування Кріду не вдалося, принаймні, з першого разу: всі його карамельки поламалися.

Скрін, Instagram Крід

Скрін, Instagram Крід

«Молодишься, старий підліток?", "Ти Дід, йди з Тік струму", " хто дав дідусеві телефон?!",- обурюються його молоді читачі.

"Давай не парся там щодо віку! Таткові вічно буде 17", " я вчора купив в магазині кальмара і грав з ним, поки він не став частиною салату», - жартують інші.

Скрін, Instagram Крід

Нагадавши, що співачку Нюшу пограбували на відомому курорті, але їй ніхто не повірив: "не смішіть". Співачку Нюшу пограбували на відпочинку в Іспанії

Раніше Знай писав, що співачка Нюша в обтягуючій сукні показала красу вагітності:"Се*Сі-матуся". Нюша показала фанатам округлий животик
Також Знай повідомляв, що улюблениця Ектора з " МастерШеф "Ліза Глинська випадково показала рідну людину:"дуже схожа".Ліза Глинська кличе всіх зацікавлених на майстер-клас