Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займає суддівське крісло в проекті "Співають всі" на каналі "Україна", показала свого чоловіка. Єдине спільне фото з'явилося на сторінці Анастасії Приходько в соцмережі Instagram, де за життям співачки стежать понад 100 тисяч читачів.

Другий чоловік Анастасії Приходько - бізнесмен Олександр, немедійна особистість і всіляко уникає появи на публіці. Він старший за співачку на три роки, а одружилися вони в 2013 році.

Анастасія Приходько, фото з Instagram

"Я пів ранку бігала за тобою щоб ти дозволив викласти хоч одну фотографію. Мені в житті дуже пощастило, тому що у мене є ти. Справжній, добрий, ласкавий, іноді запальний, іноді закритий, але мій! Найбільший Дар Бога, це коли ти можеш жити з людиною, яку ти по-справжньому любиш, і знаєш, щоб не сталося - ми пройдемо всі разом, тому що нам не страшно, у нас є любов, яка нам допомагає завжди! Ти ж знаєш, як я тебе люблю», - написала Приходько.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Вона також зізналася, що готує коханому сюрпризи і подарунки до свята.

"Я вже готую тобі сюрпризи і вже дуже хочу вітати тебе з твоїм Днем народження. Головне, дотерпіти до вечора!", - додала вона.

"Такі щасливі і красиві! З іменинником! Міцного здоров'я!", - приєдналися до привітань шанувальники співачки.

Нагадавши, Анастасія Приходько згадала, як голодувала через Костянтина Меладзе: "Хохляндія приїхала". Анастасія Приходько розповіла про роботу з Костянтином Меладзе.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "я Побила Олежку". Настя Приходько битою "побила" TikTok-блогера Олега Машуковського.

Також " Знай.ua " писав, Анастасія Приходько розлютилася на чоловіка через річницю вінчання: "нічого не подарую". Анастасія Приходько відзначає річницю вінчання.