У суботу, 23 жовтня на телеканалі "Україна" стартував другий сезон програми "Маска", і відомий український блогер Ваня Рассел вирішив розкрити особистості деяких персонажів.

Про це стало відомо завдяки його новому ролику на YouTube- каналі, де він вирішив розповісти про те, що помітив у новому випуску шоу "Маска".

З самого початку він зазначив, що нічого не зрозуміло, і підказки там зроблені так, щоб заплутати експертів і глядачів ще сильніше.

Під маскою Котика, на думку блогера, може ховатися Артем Пивоваров, так як рухи схожі. А в кросворді, який підготував персонаж, ховається слово Холостяк, але це ні про що не говорить.

Також, блогер вирішив знизити тональність у виступі жирафа, щоб визначити, хто ж там може ховатися, і голос досить схожий на Melovin. Пол підказкам також щось та збігається, так як він любить творчість Вєрки Сердючки, і на різних шоу вони завжди один одного підтримують.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Melovin, фото з Instagram

Так це чи ні - невідомо, і глядачі і експерти дізнаються про це в наступних ефірах.

У першому ефірі експерти вирішили розкрити маску Баяна, і Андрій Данилко дуже здивувався, коли побачив, хто ж там ховається. Виявилося, що це його колега, а також мама Вєрки Сердючки - Інна Білокінь. Він був вкрай здивований, а ось Оля Полякова зазначила, що вона відразу знала це, і перша сказала про це.

Нагадаємо, пристрасний Фагот віддався партнерці на "Танці з зірками": крутіше Melovin

Як повідомляв Знай.ua, фанати тягнуть Melovin до фіналу "Танці з зірками", поки шоу залишають гідні: хто пішов назавжди

Знай.ua писав, Melovin проти Lida Lee на "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показатилюбов на паркеті