Популярна українська блогерка Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 270 тисяч осіб.

Українка прославилася на всю країну завдяки своїй нестандартній і епатажній зовнішності. Анастасія перенесла чимало пластичних операцій, щоб домогтися бажаного результату - хірурги буквально "зшили і перекроїли" 32-річну дівчину. Унікальною родзинкою блогерки стали яскраве рожеве волосся і найбільші вилиці в світі, які вона зробила сама за допомогою ін'єкцій.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Для своїх фанатів Анастасія знімає досить скандальні і провокаційні відео, на яких не соромиться використовувати грубу ненормативну лексику. Також блогерка любить демонструвати "плоди" старань пластичних хірургів - накачані сідниці, груди і штучний рельєф преса.

Цього разу Покрищук показала, як змінилося її волосся після чарівних ручок б'юті-майстра. За словами дівчини, весь процес нарощування зайняв 17 годин. На опублікованому ролику блогерка радісно хвалиться обновкою на камеру, вже в звичному відвертому вбранні з глибоким декольте.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Тепер я взагалі казковий персонаж 😍😅" - заявила Анастасія Покрищук.

Скріншот з коментарів, instagram.com/_just__queen_/

Скріншот з коментарів, instagram.com/_just__queen_/

Скріншот з коментарів, instagram.com/_just__queen_/

Нагадаємо, перероблена Анастасія Покрищук в ліжку заговорила про випадкову зраду: "Переспала - значить хотіла"

Як повідомляв Знай.uа, перероблена пацанка Покрищук задовольнила свої дикі фантазії незвичайним способом: "Що у мене в голові..."

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Покрищук показала акробатичний трюк з невідомим чоловіком: "Вискочили, як подушки безпеки"