Чоловік української співачки Тоні Матвієнко популярний виконавець Арсен Мірзоян показав, як на його життя "вплинув" ресторатор, телеведучий та актор Даніель Салем.

В сторіс на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за його життям стежать понад 51,3 тисячі читачів, Арсен Мірзоян опублікував відео з Даніелем Салемом, яке зняла його дружина Антоніна Матвієнко.

Видно, що донька Народної артистки України Ніни Матвієнко зацінила татуювання на мускулистих руках Даніеля Салема, адже запропонувала набити тату й своєму чоловікові.

Даніель Салем і Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

"Арсен пора робити татуху" - звернулася Тоня Матвієнко до Арсена Мірзояна.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

На що той відреагував позитивно і попросив фломастер: "Дай фломастер" - звернувся виконавець до своєї дружини.

Водночас Даніель Салем вирішив не стояти осторонь такої важливої справи і запропонував свою допомогу. "Я намалюю" - говорить він в інстаграм сторіс.

Даніель Салем і Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

Нагадаємо, Арсен Мірзоян взяв "під приціл" тещу Ніну Матвієнко: от вам і ідеальний зять. Арсен Мірзоян показав, як його теща Ніна Митрофанівна Матвієнко потрапила "під приціл"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала, чим займається з Арсеном Мірзояном наодинці: "Поки мама в церкві". Антоніна Матвієнко показала, як зі своїм чоловіком провели час вдома, поки її мама була в церкві

Також "Знай.ua" писав, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна: так не крутить навіть Настя Каменських. Тоню Матвієнко змусили пристрасно крутити бедрами для Арсена Мірзояна