У лютому 2020 року в сусідній Російській Федерації набирав популярність ролик з ліфта московської багатоповерхівки, в якому пранкери заради "приколу" повісили великий портрет місцевого президента Володимира Путіна. Сік розіграшу в тому, що в ліфті встановили ще й камеру, щоб записувати реакцію мешканців зі звуком.

Відомо, що даний ролик з'явився в YouTube-каналі "Блог бабусі", автором ідеї заявлений блогер Башир Дохов.

Де саме і коли знято відео, не уточнюється. Однак, спеціально для наших читачів, ми знайшли реакцію людей, яким вдалося проїхатися в цьому ліфті.

Розіграш Башира Дохова, скріншот: YouTube

Журналісти одного з московських видань заретушували обличчя вхідних в ліфт людей і заглушивши нецензурні репліки, яких було чимало. Перший же пасажир ліфта відреагував на портрет гнівно і спробував з'ясувати, чи можна його зняти. Молоді люди в основному зустрічали нововведення сміхом і жартівливими коментарями, але кілька гасилися, помітивши камеру.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Розіграш Башира Дохова, скріншот: YouTube

"Ви що, серйозно?.. Це вербування? Навіщо це потрібно, Хто це взагалі придумав?"- каже на відео Молода людина, що зайшла в ліфт разом із супутницею. Обстеживши портрет, він констатував, що його "Причепили з усієї дурі". "Тебе ж просто знищать тут", - звернувся він до зображення Путіна.

Розіграш Башира Дохова, скріншот: YouTube

Фотографія викликала довгий сміх і у літньої жінки з донькою, що увійшли слідом. "Не можна відірвати?", - поцікавилася перша. Дізнавшись, що в ліфті висить камера, вона іронічно і з часткою сатири привітала президента зі словами: "Як ми тебе любимо!".

Раніше повідомляли, Володимиру Зеленському пора задуматися: У Путіна розповіли про втручання Росії у вступ України до НАТО.

Як повідомляв Знай.uа, Путін припустив, за що влада переслідує Медведчука.

Знай.uа писав, українські школярі "запустили" в Раду Бандеру: Порошенко не підтримав.