Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти свого особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Цього разу Михайло розмістив кумедний відеоролик, на якому він підбігає до невідомого чоловіка і просить зробити з ним селфі, а картинка є нібито трансляцією прямого ефіру в Instagram.

Дане відео створено не з метою розважального контенту, а в рамках благодійної акції зі слоганом "Мене це стосується! А тебе?", від магазину "АТБ", який збирає гроші на лікування онкохворих дітей — підопічних фонду "Таблеточки".

Як відомо, артист регулярно підтримує різні благодійні акції та фонди, які допомагають нужденним людям і дітям. В акції "Мене це стосується! А тебе?" також взяли участь інші українські зірки і зняли подібні відео - Наталія Могилевська, Олег Винник, Ольга Сумська, Оля Полякова, Володимир Остапчук, Олександра Заріцька, Анна Трінчер і багато інших.

Нагадаємо, що Дзідзьо влаштував Олі Поляковій "букетний" період, навіть халат знайшов: "Люблю тебе..."

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Dzidzio розповів, де на шоу "Маска" ховається Полякова і що зробив би з Данилком: "Засунув би в..."

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова на шоу "Маска" розцвіла поруч з самотнім Дзідзьо: вся в золоті і розкоші