Українські зірки шоу-бізнесу розповіли про те, чому їх весілля проходило без весільної сукні у наречених. Що вони думають з цього приводу.

Новий сюжет був знятий спеціально для програми "Зірковий шлях", що регулярно виходить на телеканалі "Україна". Там регулярно зірки розповідають ексклюзивні подробиці свого життя.

Цього разу розповіли про наречених, які вирішили відмовитися від весільних суконь. Тенісистка Еліна Світоліна в цьому році зіграла весілля в Швейцарії зі своїм нареченим. Увагу громадськості привернув наряд спортсменки, який вона підібрала для цього торжества. Замість сукні у нього був світлий комбінезон з фіолетовою спідницею.

За іронією долі без сукні святкового було все подружжя Віктора Павлика. З першими трьома вони просто розписалися в повсякденному одязі, а четверта, Катерина, приміряла її тільки на фотосесії, так як плани через карантин довелося змінити.

"Я думала, що весілля сама буде скромна, а ось плаття - дороге. У підсумку все змінилося, у нас виходить весілля пишне. Ну я хочу ще дві сукні, поміняти образ " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Розписувалася вона в білому комбінезоні, а пишне весілля і зовсім довелося перенести спочатку через карантинні обмеження, а потім через вагітність.

Анастасія Приходько і зовсім розписувалася в спортивному костюмі, як і її чоловік, а після цього почали святкувати вдома. Але, сталося так зовсім випадково.

"У мене було чарівне біле плаття, ми все готували і намагалися зробити якнайкраще, але, уявіть - проспали" - розповідає Анастасія Приходько.

Через 6 років вони вирішили повінчатися, і тому плаття вона все ж одягла.

Нагадаємо, Анастасія Приходько згадала, як голодувала через Костянтина Меладзе

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу

Також Знай.ua писав, Анастасія Приходько розлютилася на чоловіка через річницю вінчання