Відома українська співачка та дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко вирішила поцікавитися у своїх шанувальників, чи вірять вони у прикмети.

Донька народної артистки України Ніни Матвієнко, Тоня має чимало шанувальників, тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 94 тисячі осіб.

Тоня Матвієнко, кадр з відео

Цього разу на своїй сторінці в Instagram у розділі stories Тоня Матвієнко показала, що готувала вечерю, однак ненароком розсипала сіль. За народною прикметою розсипана сіль свідчить, що незабаром ви з кимось маєте посваритися.
Тому зірка вирішила запитати у своїх шанувальників, чи вірять вони у народні прикмети. Та чи дійсно вона посвариться з кимось, якщо розписала сіль.

Скріншот stories Тоні Матвієнко

"Вірите у прикмети? Розсипала сіль, посварюся?", - написала зірка під опублікованим фото.

Виявилося, що більшість підписників Тоні Матвієнко вважають, що у подібні народні прикмети вірити не варто, адже вони не справджуються. Однак, все ж 42% її підписників відповіли, що дійсно розсипана сіль пророкує сварку.

Скріншот stories Тоні Матвієнко

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще
Нагадаємо, Арсен Мірзоян дозволив маленькій доньці "скупатися" на морозі: потайки від Тоні Матвієнко. Арсен Мірзоян дав 5-річній доньці повну свободу дій і дозволив подуріти з осіннім листям
Раніше Знай писав, що Антоніна Матвієнко розповіла про трагедію в родині: "100 років від дня народження". Українська співачка опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram.
Також Знай повідомляв, що Тоня Матвієнко надивилася на мускулистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пора"