Популярна співачка та зірковий детектив проєкту "Маска" на телеканалі "Україна" Оля Полякова прокаталася на катері зі своєю чотирилапою подружкою.

Відповідне відео Оля Полякова виклала на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям з цікавістю спостерігають 2,4 мільйона читачів. Оля Полякова, закутавшись у теплий одяг, тримала на руках біленьку пухнасту собачку, періодично обіймаючи її.

"Дивіться, яка у мене морська свинка. Величезна. Ану скажи "Гав". Скажи "Гав"!", - говорить Оля Полякова до собачки. Оля Полякова

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Крім того, Оля Полякова виклала новий пост в якому повідомила про вихід трейлера новорічного фільму "Зірки за обміном". Співачка не лише зіграла в ньому одну з головних ролей, але й виступила співпродюсером.

"Оля Полякова представила трейлер новорічного фільму "Зірки за обміном". Співачка виступила співпродюсером картини й зіграла в ній одну з головних ролей. Фільм "Зірки за обміном" виходить у широкий прокат 1 січня 2022 року. Оля Полякова

Нагадаємо, Оля Полякова похизувалася тонкою талією: "По тобі не скажеш що за 60 кг". Співачка Оля Полякова похвалилася своїм відпочинком і нагадала про новий випуск програми "Взрослые девочки"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова на шоу "Маска" дозволила собі те, чого уникає у житті: "Я можу робити все!". Співачка Оля Полякова відверто розповіла, що дозволяє собі на шоу "Маска"

Також "Знай.ua" писав, Настя Каменських "зірвала маску" з Ольги Полякової на популярному шоу: "Велика й агресивна". Українцям пообіцяли показати справжнє обличчя Олі Полякової на шоу "Маска". Глядачам розкажуть всю правду про співачку