Відомий український співак Віктор Павлік, який нещодавно став батьком знову, поділився з шанувальниками новим знімком зі сином Михайликом.

У народного артиста України Віктора Павліка - чимало шанувальників, і час від часу він старається потішити їх новими знімками, відео чи просто цікавими подіями з особистого та творчого життя. Всім цим він ділиться на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 80 тисяч фанатів.

Цього разу виконавець розмістив знімок синочка, супроводивши його лише емоджі у вигляді червоного сердечка.

Скрін, Instagram Павлік

Хлопчик вже майже самостійно стоїть на ніжках, та виглядає задоволеним життям. Він вдягнений у спортивний костюмчик сірого кольору з яскравими нашивками, та жовтогарячі шкарпеточки.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Очі в Михайлика татові – такі ж темні і виразні.

«Красотень!!!», «Татове щастя!», «Який великий вже!», «Обалденный и папа и сынуля!!!!!», «Чудесная парочка!», - захоплюються побаченим прихильники співака.

Фото зі сторінки Віктора Павліка

«Копія Тато! Всіх Благ!», «Красунчики. Дуже класні, ростіть здорові та щасливі», «Здоров'я та щастя малому та батькам», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, Віктор Павлік покликав українців на "Маскарад" після скандалу з квартирою колишньої: Катя Репяхова дозволила. Віктор Павлік видав українцям, як гарно провести суботу.
Також Знай повідомляв, що Катерина Репяхова замислилась про вік Віктора Павліка: син в школу, батько на пенсію. Дружина Віктора Павліка провела серйозну розмову зі своїм чоловіком
Раніше Знай писав, що Віктор Павлік показав себе в молодості й насмішив Катю Репяхову: схожий на Філіпа Кіркорова. Відомий український виконавець Віктор Павлік показав рідкісну архівну фотографію