Євген Кошовий заговорив цитатами з відомого серіалу. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там у нього 1,3 мільйона фоловерів, які з лайкають і коментують кожен його пост.

9 листопада він розповів про те, як зрозумів, що скоро прийде зима і його автомобілю варто змінити гуму. Своє побоювання він іронічно підкреслив фразою з "Гри престолів".

"Коротше, за прогнозом було видно, що зима близько. Ну буквально сьогодні вночі. Тому треба було їхати і що робити? Правильно! Перевзувати свого коня. Зима близько, але з цими пацанами нічого не страшно", - повідомив він і показав працівників автосервісу.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею. У соціальній мережі можна побачити як Юрій Ткач разом з Євгеном Кошовим зв'язали за допомогою світяться гірлянд. Ймовірно, це сталося під час зйомок святкового випуску "Розсміши коміка".

Також Знай.uа нагадує:Тіна Кароль показала, якою різною вона може бути - Дан Балан кусає лікті: від пристрасної левиці до ніжної кішечки.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зізналася, де вона пропадає цілодобово безперервно: "Давно не відчувала себе такою сексуальною..."