Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають з проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і професійними моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Як відомо, Ольга знає все про те, як сучасній дівчині благородно поводитися в суспільстві. Також знаменитість є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут" в гумористичному стилі, де вона ділиться своїм досвідом і корисними порадами, попутно розповідаючи кумедні історії зі свого життя.

Ольга Фреймут, фото: Instagram

Цього разу Ольга поділилася особистим моментом і повідомила радісну новину - лікар на ім'я Гебрич Геннадій Григорович провів успішну для неї операцію, про подробиці якої вона вирішила особливо не поширюватися. Але, телеведуча зізналася, що завдяки зусиллям і професіоналізму лікаря, вона знову може дихати.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Показати ще

На просторах інтернету вдалося дізнатися, що Геннадій Григорович спеціалізується на ендоскопічній хірургії носа і навколоносових пазух, а також хірургії глотки і гортані у дітей і дорослих. Стаж лікаря дійсно вражає - 31 рік. Це означає, що Ольга Фреймут обирала собі "рятівника" з розумом, і відповідально поставилася до свого здоров'я.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Нагадаємо, що Оля Фреймут повернулася в минуле і показала, яка насправді: "Ревізор" головного мозку

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут показала щасливі часи до "Ревізора": мокра дівчинка

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Ольга Фреймут замріялася про "кінець" лисого красеня