Українцям повідомили вельми корисну інформацію, яка цікавить кожну людину, яка страждає від висипу у вигляді прищів. Експерт поділився своїм досвідом і назвав причини такого неприємного явища.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Голос ЮА»

Професійний нутриціолог Яна Фрай зробила дуже корисний пост у своєму акаунті в Instagram. Вона розповіла про те, що поява прищів залежить більше від харчування, ніж від косметики.

Крім цього, експерт пояснив, що далеко не всі косметичні препарати здатні допомогти при утворенні чорних крапок і прищів.

Яна Фрай заявила, що косметичні препарати не допоможуть позбутися від висипань на 100%. Найчастіше висип з'являється, коли у людини порушується процес в шлунково-кишковому тракті. Але правильний догляд за шкірою значно знизить запалення.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Косметика

Нутриціолог закликає перестати використовувати скраби, так як вони наносять мікропошкодження. Це може привести до розносу бактерій.

Варто відзначити, що Яна Фрай говорить про те, що при висипанні потрібно уникати засобів для вмивання, які мають в своєму складі лаурилсульфат натрію, а також потрібно уникати вмивання милом.

Дуже шкідливими можуть виявитися препарати на спиртовій основі. Ці препарати сильно псують шкіру, так як при використанні лосьйонів зі спиртом відмирають верхні тканини.

Влітку, коли жарко, експерт радить використовувати сироватку замість крему.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли, як уникнути інсульту.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що українка купила собі сертифікат і потім захворіла коронавірусом.