Нещодавно 19-річний співак Роман Сасанчин поділився радісною новиною. Вони разом з нареченою чекають на дитину.

Однак, поки деякі зраділи за пару, інші ж почали хейтити їх за ранню вагітність, розповіли у програмі "Зірковий шлях" телеканалі Україна.
Роман не зміг втриматися та поставив хейтерів на місце, при цьому зізнався, що він зараз щасливий, як ніколи.

Історія Романа Сасанчина, фото: Instagram

"Так, може й зіпсувала мені життя, але те життя, де б я не був настільки щасливий, настільки є зараз. А зовсім скоро й узагалі стану найщасливішим", - зазначив Роман.

Зірки вирішили підтримати молоду родину та побажали їм щастя, зазначивши, що не потрібно звертати увагу на заздрісників.

Анна Саліванчук, фото: Instagram

"Якщо хейтят і говорять про цю людину значить вона відома. Просто заздрять, ось і все. Я теж старша свого чоловіка на три роки, значить я теж стара кобила, можна так сказати", - зазначила акторка Анна Сліванчук.

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще
Однак, Роман Сасанчін та його наречена не єдині, хто наражався на хейт під час вагітності. Блогерка Даша Квіткова зізналася, що під час вагітності у соцмережах на неї виливали дуже багато бруду.

Фото зі сторінки Даші Квіткової

"У мене хет щодня. Всі розповідають мені як я маю харчуватися, як я маю виховати свого сина", - розповіла Даша Квіткова.

Ольга Фреймут, фото з Instagram

Хвиля хейту свого часу спіткала і Олю Фреймут. Всю вагітність користувачі мережі називали телеведучу "страшною", ледь не під кожним її фото. Дружина Тімура Мірошніченка Інна також нарвалася на хейт під час вагітності.

"Я коли була вагітна другою дитиною, тоді у Мії була операція. Мастит у неї був, його видаляли, їй було дев'ять місяців. Лікар сказав, що ймовірно це через те, що я пила пігулки під час першої вагітності, гормональні, прописані лікарем. Я про це розповідала підписникам, у мене був ризик не виносити вагітність і я вирішила пити, але тепер є ось такий побічний ефект", - розповіла вона.

Тимур та Інна Мірошниченко / фото : instagram.com/timur.miroshnychenko

На це зізнання відреагувала незнайома жінка, яка спочатку писала у соцмережах, а потім вилила негатив і при особистій зустрічі.

"Це моя виявилася сусідка, вона лікар-гінеколог, і вона просто почала на мене кричати... я тоді вагітна буда. Почала мені казати, що зі своїм ставленням... тобто вона розпочала з професійного, що ліки не можуть призвести до цього, і вона за мною ходить, а я з малою дитиною вагітна і почала казати, що я зі своїм ставленням до вагітності взагалі не народжу здорову дитину", - зазначила вона.

Нагадаємо, фіналістка "Міс Україна" Аліна Ляшук зібралася посунути Злату Огнєвіч: "Iдеальна холостячка"

Раніше Знай писав, Світлана Лобода зняла спідню білизну і остудилася у воді: "Все відверто, ти чекаєш"
Також Знай повідомляв, Оля Фреймут після операції показала свого янгола-охоронця: "Професіонал від Бога"