Недосип, нічний відпочинок, нові знайомства та враження – все це кожна людина отримує, коли досягає свого студентського віку. Зірки українського шоубізу поділилися своїми спогадами про яскраві студентські роки з шоу «ЖВЛ» на каналі 1+1.

Так, Слава Камінська, співачка і учасниця гурту «НеАнгели» згадала, як навчалася у Київському університету культури, і як потрапила у гурт продюсера Юрія Нікітіна. Не дивлячись на те, що вона прийшла на кастинг непідготовлена, їй все одно зателефонували і запросили співати.

"Я прийшла після якоїсь пари, зачухана взагалі, опудало просто. І стоять дівчатка з модельної агенції з такими довгими гарними ногами, я думаю: ну, всі, чергові співаючі …", - згадує Слава

Слава Камінська, скриншот youtube ЖВЛ

А от друга учасниця «НеАнгелів», Вікторія (Катерина Смеюха), згадує, як їй жилося на правах сусідки Камінських. Говорить, що була у той час була замкнута та виношувала свої ідеї, на відміну від постійного свята, яке, як вона вважає, було у Слави, адже до тої постійно приходили друзі.

«У Слави є така риса – вона дуже доброзичлива, вона любить компанії, а я в той момент взагалі трошки була сама в собі, виношувала всі свої ідеї, а у моєї колеги, навпаки, у неї життя було суцільне свято. До неї постійно приходили друзі», - розповіла Катерина.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Катерина Смеюха, скриншот youtube ЖВЛ

Студент металургійної академії, комік та КВНщик Юрій Ткач, теж часу не втрачав у свої студентські роки. Зібратися ввечері з товаришами та поспівати під гітару до самого ранку для нього бувало цікавіше, аніж займатись навчанням.

"Було все і було дуже багато. Це був студенческий лагерь, пірс, и ми на тому пірсі грали до 3-4 часов ночі, понятное дело под чай без сахара. Дякую всім преподавателям, які ставили мені оцінки за дуже красиві глазки і за приятные шутки", - сміється комік.

Юрій Ткач, скриншот youtube ЖВЛ

Зірка 90-х Ель Кравчук взагалі мав стати істориком, так хотіли його батьки, але власні амбіції співака повернули його у музикальне училище Глієра. Дізнавшись про це, батьки вибір сина не прийняли, і він вирішив у свої 17 років піти з дому. Цей крок подарував Кравчуку багато друзів, які з часом стали зірками, серед них Андрій Данилко і Ірина Білик.

"У гуртожитку не було місця, вже я у листопаді-місяці. Куди? Ну, мене дав притулок один студент, але при цьому це був студент циркового училища – Андрій Данилко", - розповів співак про цікаве співпадіння.

EL Кравчук, скриншот youtube ЖВЛ

Знай.ua нагадує: Юрій Ткач з "Квартал 95" у день народження не зміг стримати емоцій від привітань: "Я щаслива людина"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "Постав себе на моє місце"

Також Знай.ua писав: Втрата нюху не зупинила Славу Камінську від нічного "дожора": "Ні*рена, взагалі нічого не відчуваю"