Популярний американський актор Алек Болдуін частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

На жаль, в кінці жовтня за участю знаменитості сталася трагедія на знімальному майданчику фільму "Iржа". Актор випадково застрелив українку Галину Хатчінс, яка виступала оператором при режисері Джоелі Соузі. Про це заявляє видання Rolling Stone.

Алек Болдуін, скріншот: Youtube

Минуло кілька тижнів і Алек Болдуін лише одного разу публічно висловився про подію, коли за ним йшов натовп журналістів і місцевих жителів одного з містечок. А зараз з'явилася інформація, що головний світлооператор вестерну, українець Серж світний, подав до суду на членів знімальної групи через недбалість.

Серж Світний, фото: Telegram

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На його думку, актор повинен був особисто перевірити реквізитний пістолет і направляти його на людину лише після того, як він переконається в його повній безпеці. Помічник режисера, зброярка Анна Гутьєррес-Рід і продюсери - теж потрапили під це звинувачення. Їх дії і призвели до смерті Галини.

"Я думаю, що важливо дати молодим і менш кваліфікованим людям можливість працювати на знімальних майданчиках, але за ними завжди повинні стояти більш досвідчені люди, щоб вчити, уникати помилок і запобігати трагедії", - заявляє він.

Серж Світний, фото: Telegram

Нагадаємо, у справі про вбивство Алеком Болдуїном Галини Хатчінс на зйомках фільму спливли нові деталі: "Сильно облажався..."

Як повідомляв "Знай.ua", Алека Болдуїна переслідують після загибелі Галини Хатчінс на зйомках: "Я запросив її..."

Знай.ua писав, що загрожує Алеку Болдуіну за загибель Галини Хатчінс на зйомках "Iржі"? Адвокат оцінила майбутнє актора