Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про свій досвід перельоту в США під час пандемії.
Про це ведучий "Ранок з Україною" розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 194 тисячі осіб.

Анатолій Анатоліч зазначив, що перш за все для поїздки в США вам необхідна віза. Якщо ж ви її не маєте, то зараз отримати буде важко. Все через те, що співбесіди в посольстві не проходять у зв'язку з карантином. Однак, якщо у вас є віза, то для вашої дитини отримати її не проблема. Паспорт просто відправляється в посольство і дитина отримує візу на 10 років.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча



Анатолій Анатоліч зізнався, що у його молодшого сина Ніла вже в 3 тижні був закордонний паспорт, а в місяць була американська віза на 10 років.


"Так ось, віза є, тепер квитки. Летіти зараз можна через Стамбул, або Катар, так як США все ще були закриті для Європи, навіть просто для пересадки. Наприклад, у Франції або Німеччині. Хоча зараз повинні змінити правила і відкриють в'їзд в США для вакцинованих європейців. А поки всі літають через Стамбул з тестом ПЛР, або на антитіла і вакцину, а мене ніхто не питав. Хоча тепер по ідеї будуть. Коротше потрібна і вакцинація, і ПЛР", — розповідь він.

За словами Анатолія Анатоліча, квиток в New York економ класом обійдеться в районі 600$ в обидва кінці. Бізнес-клас в районі 3000$. При цьому він розповів, що в літаку вже немає посадки через один і він заповнений на 100%. Але все ж пасажирів, які сидять поруч, просять їсти по черзі. Один їсть, другий сидить в масці.

"Найжорсткіша перевірка на пересадці в Стамбулі. Саме там перевіряють документи, обшукують речі і цікавляться навіщо вам в США, де будете жити, скільки грошей везете з собою. У мене навіть просили показати квиток з Лондона, щоб перевірити коли я там був. Якби протягом останніх двох тижнів, то мені б відмовили у в'їзді в США. У самому США на паспортному все дуже швидко і привітно", - розповів він.

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще


Анатолій Анатоліч також розповів, що назад дорога буде набагато простішою і швидшою. Так що закликав українців подорожувати.
Нагадавши, що дружина Анатолія Анатоліча підтримала чоловіка за тисячі кілометрів від дому: "Праця і сила волі". Жінка присвятила цілий пост своєму чоловікові.
Також Знай писав, що дружина Анатолія Анатоліча показала 3-місячного малюка і похвалилася хорошими генами чоловіка: "солоденький пупсик"
Раніше Знай повідомляв, Рейчел і Моніка вдома? Анатолій Анатоліч без дружини в Нью-Йорку зайшов у гості до "друзів"