Українцям показали найсильніші пари п'ятого сезону популярного шоу "Танці з зірками". Всі вони годинами тренуються у танцювальній залі аби щонеділі вражати глядачів та суддів.
Про це розповіли на офіційній сторінці "Танців з зірками" в Іnstagram.
Вже у неділю, 14 листопада українські зірки знову вийдуть на паркет аби дивувати своїх шанувальників. Всі вони щодня тренуються на межі своїх можливостей при цьому, поєднуючи участь у шоу зі своєю роботою.

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, фото "Танців з зірками"

Артур Логай та Анна Кареліна, фото "Танців з зірками"

"Талановиті та вражаючі! Четвірка найсильніших п’ятого оновленого сезону шоу "Танці з зірками"🔥 Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Дмитро Каднай та Аліна Лі, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Артур Логай та Анна Кареліна", - сказано у повідомленні.

Дмитро Каднай та Аліна Лі, фото "Танців з зірками"

Українці у коментарях одразу ж прийнялися називати свого фаворита. Зазначимо, що думки розділилися і кращого з кращих так і не вдалося визначити.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, фото "Танців з зірками"

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Лога найкращий🔥", "Роксоляна і Костя найкращі!!! Повинні бути у фіналі ❤️", "Артур Логай і Анна Кареліна", "Всі мої фаворити. Побачимо, як станцюють", "Найкращі Артур Логай та Анна Кареліна♥️" , "Оля і Діма", "Каднай і Аліна Лі😍😍🔥", Каднай😍", "Звичайно Артур і Аня😍😍", "Дікусар ❤️", "Рокса та Костя ❤️🔥👏😍",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катерина Кухар розповіла Меловіну про божевілля на "Танцях з зірками": "Я перестала рахувати"

Раніше Знай писав, дружина Костянтина Войтенка накинулася на Машу Єфросініну на "Танці з зірками": "Увірвалися в нашу спальню"

Також Знай повідомляв, Lida Lee згадала свої найяскравіші образи на "Танцях з зірками" - "Кобра і кіски". Lida Lee поділилася найяскравішими враженнями від "Танців з зірками" і так проситься на паркет