Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч чоловік.

Якось чоловік зумів побувати в кабіні пілота легендарного літака Ан-225 "Мрія". А ще приїжджав на Донбас, до українських воїнів, щоб підтримати їх, поспілкуватися і влаштувати невеликий концерт.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram

А зараз, як відомо, Святослав полетів в Об'єднані Арабські Емірати, звідки вже встиг виставити кілька знімків. Але той, що був опублікований 12 листопада, пов'язаний з відомим і чудовим українським тренером Сергієм Ребровим.

"Наші люди - скрізь і всюди. Велика радість зустріти старого друга #вакарчук #ребров", - пише Святослав Вакарчук у публікації.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Сергій зараз тренує еміратський професійний футбольний клуб "Аль-Айн", який у місцевій лізі посідає перше місце з відривом у чотири очки.

Сергій Ребров, скріншот: YouTube

"Справжні легенди💔🔥🇺🇦🇺🇦", "А тепер в Катар🙌", "Велика радість зустріти вас тут. Привітання зі Львова❤️", "Найкрутіше фото, гордість України☝️", "Доброго і приємного часу доби! Привітання Дубаю!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Святослава Вакарчука запідозрили в таємних зв'язках з лідером групи Go_A Катериною Павленко: "Епічно!"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталію Могильовську запідозрили в плагіаті Катерини Варнави, зірка Comedy не стрималася: "так припини"

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук з гітарою змусив воїнів ЗСУ пустити сльозу: "Зворушлива зустріч"