На офіційній сторінці телепередачі "Життя відомих людей" (ЖВЛ) в соціальній мережі Instagram частенько з'являються новини, фотографії та відео, пов'язані з зірками шоу-бізнесу з України та світу.

За профілем стежать понад 165 тисяч осіб, яким поставили одне просте питання - що ж надіти восени. При цьому, для користувачів підготували цілу серію фотографій з Машею Єфросиніною, Melovin, славою Камінською, Ольгою Фреймут, Людмилою Барбір та іншими.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram

"Підготували для вас добірку зіркових осінніх образів в пальто! Гортай карусель і вибирай верхній одяг для себе. Яке пальто примір би ти на себе? Пиши номер фотографії в коментарях", - йдеться в публікації.

Коментарів зібралося зовсім небагато, але більшість з них адресовані Костянтину Бочарову. Він має величезну базу шанувальників, які підтримують його у всіх починаннях.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Melovin, фото: Instagram

"Melovin завжди дуже стильно виглядає❤️", "Мел з "Пусею" @lissarusina такі милашки😍", "Головне не пальто, а хто в ньому;) Меловін наприклад❤️", "Я б замість Пусі, до Меловіна", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Melovin перетворився на "бабусину легенду" завдяки Сергію Притулі: "Тіна Кароль кусає лікті"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Костянтина Войтенко накинулася на Машу Єфросиніну на "Танці з зірками": "Увірвалися в нашу спальню"

Знай.ua писав, зірка 90-х El Кравчук влаштував одиночний пікет посеред Києва: "Був, є, буду...". Можна помітити, що виконавець додав три знімки, на яких постав у ролі одиночного демонстранта з табличками.