Відомий телеведучий, якого українці пам'ятають за роллю співведучого шоу "Розсміши коміка", молодий nатко, вдівець Жанни Фріске і чесний прихильник вакцинації проти covid-19 Дмитро Шепелєв продовжує радувати своїх шанувальників новими кадрами із зіркового життя і ділитися навіть особистими успіхами у стосунках зі своєю коханою Катею Тулоповою.

Нагадаємо, що Катерина Тулупова так само як і Дмитро вже бувала в шлюбі, але щастя вони пізнали тільки зустрівши один одного. Прийшов час відзначати п'яту річницю.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"П'ять років тому ми зустрілися на нашому першому побаченні. І сьогодні, через весь цей час, можу сказати тільки: "Скільки? П'ять?!". І: "Я дуже пишаюся нами!"", - пише Дмитро.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Телеведучий Дмитро Шепелєв і його дружина Катерина Тулупова відзначають п'ять років стосунків. Рано вранці шоумен підніс коханій букет квітів і запросив її до ресторану. Як зізнався Дмитро Шепелєв у своєму мікроблозі, всього цього могло і не бути, якби не телефон Тулупової. Смартфон нагадав подружжю про важливий день, про який вони зовсім забули.

Stories Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Класний привід, який я, як будь-який чоловік, мало не пропустив. Добре, що у моєї коханої стоїть нагадування в телефоні", - порадів Шепелєв.

Раніше повідомляли, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв пережив важку хворобу: поруч з ним постраждали ще 10 осіб.

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Шепелєв відвіз нову дружину туди, де ніколи не була Жанна Фріске: "Чекав на можливість втекти".

Знай.uа писав, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв перетворився на агента 007 поруч з коханою: "Дівчина Бонда".