Відомий українцям телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв звернувся до шанувальників з важливою темою. Справа в тому, що Діма недавно перехворів на коронавірус і розповів, як це з ним відбувалося, у всіх подробицях.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Загалом, я перехворів на коронавірус і збираюся вам про це чесно розповісти. Я вважаю, що зробити це важливо - як будь-яка нова і маловідома хвороба корона і засоби боротьби з нею стали причиною не просто страху, а й джерелом навіть жахіття, що метається між забобоном, містицизмом і світовою змовою.

Я і ще близько десяти людей заразилися одночасно під час подорожі. Не дивлячись на те що ми сумлінно здавали тести перед вильотом і по прильоту, зараз більшість з нас схиляються до думки, що причина зараження виявилася дуже простою - серед нас була людина з підробленим паспортом про вакцинацію. Нехай це залишиться нашими здогадками, це не має зараз істотного значення, але важливо інше - бажання обдурити систему призводить до неприємних і соромним наслідків: одна людина бреше - 10 хворіють.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Я отримав позитивний аналіз приблизно через п'ять днів після зараження і зараз наближаюся до найцікавішого-як я себе почував. Мої симптоми були схожі на легку застуду: невеликий нежить і головний біль. Ніякої температури. І все. В іншому я відчував себе ну в загальному навіть добре!

Я зрозуміло сів на самоізоляцію. Викликав лікаря, здав кров ну і все таке. Прийняв рішення підтримувати організм вітамінами і найпростішими нетоксичними препаратами. І вже через шість днів я отримав негативний тест. Найнеприємніше, що сталося - приблизно на тиждень у мене пропав нюх і смак. Але в цьому були незаперечні плюси-я завжди сам для себе пах як свіжа фіалка.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

Загалом, мій ковид був схожий на легку прогулянку. І головна причина цього-вакцина (це був супутник), яку я зробив навесні. Знаю, багато накинуться на мене типу: навіщо робити, якщо все одно захворів? Так ось саме за тим, щоб не загинатися від температури і не страждати від лютих наслідків. Я вже повернувся на колишню швидкість і не відчуваю наслідків. Моя дружня порада всім і кожному проста - будь ласка, вакцинуйтеся! Заради себе, заради своєї сім'ї, заради дітей. Не обманюйте і не обманюйте. І будьте здорові. І ні, це не реклама, мені не платять за цю публікацію.", - пише Дмитро.

Раніше повідомляли, Дмитро Шепелєв відвіз нову дружину туди, де ніколи не була Жанна Фріске: "чекав можливість втекти".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв перетворився на агента 007 поруч з коханою: "Дівчина Бонда".

Знай.uа писав, Дмитро Шепелєв перетворився на "злого татуся" після смерті Жанни Фріске: "Від***ться від дітей".