Популярний український виконавець Андрій Данилко, відомий завдяки образу Вєрки Сердючки, зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 180 тисяч осіб.

В одному з недавніх інтерв'ю чоловік все ж пояснив, чому відмовився від концертів на території країни-агресора, Російської Федерації. Він назвав цілих три причини, через які не приїжджає в РФ на музичні заходи різного типу.

Полякова і Данилко, фото з Instagram

Андрія Данилка періодично запрошують виступити в Москві (де-небудь на весіллі, на приватному концерті), незважаючи на напружені відносини між Росією і Україною.

"В Росію ми зараз взагалі не їздимо. По-перше, дістатися до Москви дуже важко, дорого. Колектив у мене великий, і у фінансовому плані немає сенсу їхати в Росію", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Данилко і Волкова, скріншот: YouTube

Друга причина - проблеми зі здоров'ям. І наостанок те, що відносини між країнами просто "жахливі". Андрій чекає, коли закінчиться пандемія коронавірусу (COVID-19), вирішаться відносини між нашими країнами і зміниться уряд, хоча і не уточнив, який саме.

Андрій Данилко, фото: канал "Україна"

Нагадаємо, фанатів вразили знімками молодого Андрія Данилка - жодного натяку на "бабку" Вєрку Сердючку: "Який він симпатичний!"

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо "замовив" Полякову в шкіряному костюмі з секс-шопу для Андрія Данилка, але той не повівся на її чари: "Оля, дай попити чай!"

Знай.ua писав, Андрій Данилко чесно зізнався про свою участь у шоу "Маска": "Як баран..."