Стало відомо про те, що на телебаченні в США, на телеканалі CBS показали інтерв'ю Опри з Адель, а також спеціальний концерт, який записали заздалегідь у присутності величезної кількості знаменитостей.

Знімався виступ за кілька тижнів до прем'єри в обсерваторії Гріффіта. Там Адель виконала свої старі хіти, а також пісні з нового альбому, прем'єра якого відбудеться вже цієї п'ятниці, 19 листопада. Весь світ в очікуванні артистки, яка пропала на 6 років.

Відвідали даний захід не тільки ті, хто встиг урвати квитки, але і багато знаменитостей, серед яких Селена Гомес, Lizzo, Дрейк, Леонардо Ді Капріо і багато інших. Поки що запис подивитися не можна, як і саме інтерв'ю з Опрою, але в мережі почали з'являтися деякі фрагменти з виступу, і вони просто заворожують.

По-перше неймовірно красиве місце, яке під час заходу заграло новими фарбами. А по-друге зовнішній вигляд Адель, яка дуже схудла, і це видно в обтягуючій сукні чорного кольору.

На цьому сюрпризи не закінчилися. Справа в тому, що прямо на концерті хлопець зробив пропозицію своїй дівчині, і співачка допомогла йому в цьому. Такий шанс на мільйон, так як це перший такий виступ співачки за 5 років, на яке зуміла потрапити лише мала частина глядачів, в числі яких були вони. Варіантів сказати " ні " у дівчини просто не було, адже романтичніше вже не буде.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що під час перерви у творчості Адель встигла розлучитися, Скинути сильно вагу, змінити своє життя на краще, написати альбом і знайти нового бойфренда.

Нагадаємо, що Адель показала свій будинок і розповіла, навіщо зберігає використану жуйку Селін Діон

Раніше повідомлялося, що Адель "закохалася" в геніального режисера, але він виявився геєм

Також, Адель повертається в шоу-бізнес після 6-річної перерви: скинула 45 кілограм і розлучилася з чоловіком