Популярний український виконавець Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Вже не один раз чоловік рекламував своє нове дітище-піцерію з однойменною назвою. Михайло заявляв, що завжди радий бачити фанатів на концертах, при перегляді фільмів з ним в одній з ролей, а тепер ще й при вживанні традиційної італійської смакоти.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Зараз співак виставив в Stories відео-відгук українця після покупки піци Дзідзьо. Швидше за все, він замовив позицію під назвою "Рита-Маргарита", яка складається з томатного соусу, моцарели, запечених і маринованих томатів і соусу песто. Крім цієї піци, є ще 8 видів. Частина з них пов'язана з творчістю Михайла Хома.

Дзідзьо, скріншот: Instagram Stories

Дзідзьо, скріншот: Instagram Stories

Остання публікація на сторінці музиканта була виставлена ще у вівторок, 16 числа, коли збірна України здобула довгоочікувану і дуже важливу перемогу над Боснією і Герцеговиною. Це дало можливість потрапити в стикові матчі і продовжити боротьбу за місце у фінальній частині чемпіонату світу в Катарі.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, у шоу "Маска" розкрили особистості зірок під костюмами Грифона, Феї, Баяна і Совеня: навіть Полякова б не додумалася

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо, Притула, Зеленський і навіть святий отець: як відомі українці вітають збірну з виходом на Чемпіонат світу - 2022

Знай.ua писав, Оля Полякова зібрала "банду" з Винника, Каменських і Дзідзьо і посипала погрозами: "Тебе вже пора колоти"