Відома українська спортсменка і тренер шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська вирішила підняти святковий настрій українців, і порадила кілька фільмів до Нового року та Різдва.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина ділиться не тільки красивими фото зі своєю сім'єю, але і корисними порадами для її шанувальників.

Цього разу рекомендація хоч і не пов'язана з харчуванням або тренуваннями, але, все одно буде вкрай корисна. Марина Боржемська порадила кілька фільмів, які піднімуть ваш святковий настрій.

Всі починають готуватися до свят під кінець листопада, адже розуміють, що грудень буде вкрай завантаженим, і явно буде не до цього.

Магазини виставляють новорічні прикраси та іграшки, меню в закладах поповнюються глінтвейнами і грогами, а вітрини світяться від різдвяних гірлянд.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також, у багатьох є чудова традиція - перегляд новорічних фільмів всією сім'єю, адже вони здатні подарувати справжню казку.

Вони з дітьми також не залишаються осторонь, забираються під плед з чашкою чаю, і влаштовують якийсь марафон. Далі спортсменка представила особистий топ фільмів, які вона із задоволенням дивиться щороку.

  • Гаррі Поттер. Всі частини. Куди ж без цих магічних фільмів, які просто оповиті казкою?
  • Один вдома. Всі частини. А ви знаєте, що Disney перезняв «Один вдома» з новими акторами. Фільм нещодавно вийшов, але поки ми ще не вирішили, чи потрібно ризикувати і дивитися ремейк такого культового фільму.
  • Грінч - викрадач Різдва. Дуже добрий казковий фільм, який просякнутий атмосферою свята. Ще можна подивитися мультфільм про Грінча. Дуже красивий і приємний.
  • Секретна служба Санта-Клауса і Різдвяні хроніки. Обидва про те, яка ж важка робота-доставляти дітям новорічні подарунки.
  • Іронія долі або з легким паром! Ну як же без нашого традиційного святкового фільму? Всі ми його бачили вже нескінченну кількість разів, але, якщо перемикаючи телевізор ви помітите, як Надя Шевельова обливає Женю Лукашина водою у себе в квартирі, ви точно зупинитеся на пару хвилин.

Нагадаємо, що Марину Боржемську з дітьми В'ячеслава Узелкова "підсадили" на гру з інопланетянами

Раніше повідомляли, що Марина Боржемська цілу годину потіла на кухні з кухарем-красенем, але схуднути не вийде