Відома українська тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська, дала корисну пораду своїм шанувальникам в соціальній мережі Instagram.

Цього разу вона поділилася новими рекомендаціями щодо правильного початку дня. Вона розповіла, що звикла вставати дуже рано, і вважає це нормою.

"Чому я прокидаюся о 6 ранку? Завжди прокидаюся дуже рано. Навіть у відпустці спочатку не можу перебудуватися, і повалятися довше. Дуже рано-це 6 ранку. Завдяки такому підйому до 9 ранку і виїзду у справах, я вже встигаю зробити багато всього. Не пропагую суперранніе підйоми, але раджу спробувати. Деяким здається, якщо вони рано прокинутися, ніж займатися вранці?», - розповідає Боржемская.

Вона зазначила, що за три години до початку робочого дня може багато всього встигнути, тому намагається раціонально використовувати цей час.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Наприклад, можна зробити «сонну» розминку для тіла або гімнастику для обличчя.

"Я встигаю: спокійно прокинутися, не поспішаючи встати і посміхнутися світу. Потягнутися, ще лежачи в ліжку. Поки тіло ще тепле від сну, ви максимально м'яко зможете розім'яти зв'язки і суглоби. Почистити зуби, прийняти контрастний душ, і провести всі водні процедури, очистити обличчя, використовувати креми, лосьйони. Люблю всі косметичні процедури. Випити склянку теплої води, щоб відновити правильний кислотно-лужний баланс в організмі і запустити травлення. Іноді ще можу зробити гімнастику для обличчя. У моїй програмі прекрасні фахівці, які навчили мене як правильно це робити. Дуже раджу. Зробити зарядку, провести тренування для учасників Програми або зробити онлайн-тренування на своїй сторінці», - додала колишня Узєлкова.

Марина Боржемская, фото: Instagram

Крім того, жінка готує сніданок собі і дітям, щоб поїсти разом. Вона також поцікавилася, у скільки встають її читачі.

"О 7 ранку, хотілося б раніше. А коли ж ви лягаєте? Дуже цікаво", "У мене навіть собака не любить прокидатися так рано. Ми, сови, нам це складно...", "Я прокидаюся о 6:30, і все встигаю, і день тоді здається довшим», - діляться читачі її сторінки.

Нагадаємо, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська залишила дітей В'ячеслава Узєлкова без 1 вересня: "все продумала"

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Марина Боржемська в білій сукні заінтригувала шанувальників: "краще Холостячки"