Відомий український співак і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Володимир Дантес привітав свою команду "В активному пошуку" з перемогою в сезоні.

Про це Володимир Дантес написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежити понад 640 тисяч осіб.
У новому сезоні "Ліги сміху" Володимир Дантес грав з двома командами "ОГО Місто гріхів" і новачками "В активному пошуку". Саме останнім вдалося пройти до фіналу і виграти сезон.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса


"Чемпиоооооонннииии!!! Цей фінал "Ліги сміху" був переповнений емоціями! Ми з командою "В активному пошуку" стали чемпіонами Ліги Сміху. Зовсім молода команда. Перший раз в сезоні, але відразу потрапили в моє і в серця людей! Ви неймовірні❤️❤️😘", — розповів Дантес.

Володимир Дантес зізнався, що цей випуск став особливим, адже саме в ньому вперше з 2013 року він зустрівся з колишнім колегою по групі "ДІО.фільми" Вадимом Олійником.

Фото зі сторінки Володимира Дантеса


" У тебе приголомшливе почуття гумору, сила духу і нас дуууже багато пов'язує. Спасибі тобі велике, що відгукнувся. Я дуже радий нашій зустрічі ... як ніби повернувся в наш 2008🤘", - зазначив він.

Популярні новини зараз

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Фото зі сторінки Володимира Дантеса

Володимир Дантес зазначив, що вже втретє підняв над головою кубок "Ліги сміху", чим дуже вдячний всім творцям шоу.