Багатьом цікаво, як проводять свій день знаменитості. Про що говорять, думають, що вважають за краще на сніданок або вечерю, і який відпочинок більше люблять. Журналісти провели один день з Дзідзьо, щоб дізнатися про його звички.

Новий сюжет вийшов у програмі "Зірковий шлях", що регулярно виходить на телеканалі "Україна".

Там Дзідзьо взяв журналістів з собою до Харкова, де вони всі разом прожили день, який був наповнений враженнями. Зустрілися вони в аеропорту, і по дорозі на презентацію фільмів почав розписуватися на листівках, які ввечері подарує шанувальникам. Це для того, щоб потім не втрачати час.

Дзідзьо, фото: скріншот з відео

Відразу він також згадав найстрашніший концерт у своєму житті, і пройшов він саме в Харкові, в далекому 2014 році.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Багато людей, повний зал, дітей багато, ми йдемо, а навпроти нас...якраз той момент, коли хотіли захопити Харків...йдемо там триколор, акція організована незрозумілими людьми, і я дав розпорядження, кажу, закривайте зал" - говорить Дзідзьо.

Дзідзьо, фото: скріншот з відео

Далі чоловік вирішив влаштувати журналістам за своїм готельним номером. Каже, що не перебирає, і неважливо де ночувати, але, одна умова все ж є-щоб ліжко було з цільним матрацом, і бажано душ.

Під час прогулянки Дзідзьо дуже товариським був, і навіть залишив грошей вуличному музиканту, запропонувавши йому заспівати "Я i Сара".

Ну і під кінець дня презентація фільму, куди прийшла величезна кількість позитивних людей, що лише підняли настрій. Саме про це чоловік мріяв з самого дитинства.

Ну, і звичайно ж, ніяк не обійшли вони стороною тему розлучення. Про це останній рік його запитують найбільше, і сам Михайло зазначив, що це абсолютно нормально.

Дзідзьо, фото: скріншот з відео

"Це сталося. Потрібно бути чесним з собою. Одружився трикутник на квадраті, і вони двоє придумали ідеальні круглі двері додому. У відомих людей синяк сильніше, більше хвалять, і більше лають. Тому ми усвідомлено на це йшли. Я міг зробити це швидше, але боявся яка реакція буде у людей" - розповів Дзідзьо.

Нагадаємо, що Дзідзьо вперше заговорив про розлучення і зради колишній дружині Slavia

Раніше повідомляли, що Дзідзьо нарешті дочекався маму з Португалії

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Пономарьов з Дзідзьо склали всіх колишніх в "пазли"