Нещодавно між екс-учасницями гурту "Неангели"розгорівся скандал. Вікторія Смеюха виклала у соцмережі відео, де розрізає торт з зображенням колишньої колеги Слави Камінської.

Згодом співачка пояснила, що цей торт їй подарували шанувальники. Однак у коментарях українці запідозрили, що реакції Вікторії Смеюхи були неприродною, і все це було зроблено спеціально, передає "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

НеАнгели, фото: Слава Камінська / Instagram

"Це абсолютна PR-історія. Це не органічно. Це не є її природна поведінка. Якщо ми детально подивимося відео, то можемо оцінити, як людина себе веде на своїх попередніх відео, тих самих сторіс, і як вона себе веде на цьому відео. Це абсолютно награна, запланована заздалегідь історія", - зазначила Любов Мочалова PR експерт.

Любов Мочалова  PR експерт, скріншот

PR експерт Любов Мочалова каже, про те, що історія з тортом була спланована, свідчить ще й те, що Вікторія повідомила про вихід своєї нової пісні, яка має назву "Кажи, що хочеш".

"Чим яскравіше, тим краще, але тут є одне "але", коли ти починаєш свою сольну кар'єру з таких публічних скандалів, ти надалі мусиш все більше дивувати свою аудиторію", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Любов Мочалова  PR експерт, скріншот

Однак PRниця Вікторії Смеюхи Анна Матосьян зазначила, що це було випадково, і своїх рук до цієї історії вона не докладала.

"Цей торт мені вже поперек горла стоїть, чесно. З цими хейтерами Слави. Вигадати торт, щоб відрізати голову я не могла собі й уявити", - зізналася вона.

Про негаразди між Вікою та Славою відомо давно, іноді артистки сварилися навіть просто під час інтерв'ю. Музичний продюсер та співак Геннадій Вітер розповів, що навіть у райдері гурту для Камінської та Смеюхи мали бути різні автівки та номери.

Геннадій Вітер, скріншот

"У них дійсно в райдері завжди були різні автівки, різні гримерні. Іноді вони не могли перебувати навіть на одному поверсі. Я дивуюся як вони на сцені один одного не лупили. Хоча я знаю були моменти, коли і мікрофоном одна одній по голові", - зазначив Геннадій Вітер.

Нагадаємо, Вікторія Смеюха зізналася, чому так радісно різала "обличчя" Слави Камінської: "Накинулася з кулаками"

Раніше Знай писав, Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "Постав себе на моє місце"
Також Знай повідомляв, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "Націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження