Відома українська письменниця Ірена Карпа поділилася своїми думками про шлюбний обов'язок та інтимне життя загалом.

Про це популярна письменниця розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 40 тисяч осіб.
Ірена Карпа порівняла своє інтимне життя у 20 років, та в 40. Письменниця зазначила, що у різні періоди воно сильно різниться.

Фото зі сторінки Ірени Карпи


"Не знаю, як у вас, але в мене у 20-річному віці була якась чудесна капасіті зависати в ліжку цілодобово. (І не тільки спати). Ну бо який же інший смисл життя у 20 років?! Час йшов, йшли зміни, у 27 мені здалося, що я вже безнадійно стара, і треба терміново заміж. Пацан сказав - пацан зробив. Тривав перший заміж недовго, секс іще менше", - зазначила Карпа.

Згодом у житті Ірени Карпи почався період, коли вона почала змінювати чоловіків, адже "хімія" між ними тривала не довго. Однак незабаром вона знайшла своє справжнє кохання, і з тих стосунків Карпі вже не хотілося йти.

Ірена Карпа, фото з Instagram

"І от знову одна гаряча подруга, яку я сильно люблю, бере і повторює кругом: "Ближче до сорока оргазми стають все сильнішими! А там усе краще і краще". Ти така: та йопть. Щось я не сильно цілодобова машина для сексу. Бо інколи в мене є настрій шальной імператріци, а інколи хочеться книжку, нетфлікс і хропіти", - зазначила письменниця.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще
Ірена Карпа зазначила, що жінки влаштовані так, що рідко можуть абстрагуватися від проблем та віддатися пристрасті. Саме тому вона радить вибити з голови кліше "шлюбний обов'язок" та чесно говорити, якщо ви цього не хочете.

"Бо коли тобі не хочеться, це можна нормальному мужику пояснити. Ну і якшо не до кінця не хочеться, а просто трохи лінь - то, якщо ним зайнятися, після сексу буде така ж приємна втома і здоровий сон, як після спорту. А якшо вже капець як хочеться - то тоді гоу бейбі, твій цілодобовий час у ліжку повернувся. Благо, в 40 можна додому якіснішу їжу додому замовити, ніж у 20", - підсумувала вона.