Відома українська співачка Джамала заговорила про "любовний трикутник". Зірка запевнила, що у кожного бодай на мить виникала симпатія до людини, яка вже має відносини.
Про це Джамала розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 880 тисяч осіб.
Вже у п'ятницю, 26 листопада Джамала презентує своїм фанатам пісню, яка називатиметься "Мабуть". В основу неї увійшла її реальна історія кохання, коли зірка перебувала у любовному трикутнику.

Фото зі сторінки Джамали

До того ж Джамала зазначила, що, мабуть, у кожного виникала симпатія до людини, яка вже перебувала у стосунках. Однак, не кожен міг впоратися з цими почуттями.

"Мені здається, що з дівчатами та хлопцями це трапляється досить часто. Коли приходиш на вечірку або зустріч, магія моменту, очі в очі, а на грудях ні в кого немає помітки "зайнятий". У мене так було. Добре, що не одразу, але я зрозуміла, що це ненадовго. Зазвичай, коли погоджуєшся бути третім, так і лишаєшся третім. Звісно, є успішні кейси, люди, які знаходять один одного. Та це ймовірно виняток з правила, просто доля", - зазначила Джамала.

Фото зі сторінки Джамали

Джамала зізналася, що у момент виникнення такої симпатії завжди виникає слово "мабуть", яке може наштовхнути на необдумані речі, або ж вберегти від розчарування.

"А в моменті завжди є це слово «мабуть». Може спробувати? Мабуть, ні. У нас все вийде? Мабуть, ні. Така от романтична, інфантильна, легковажна, але така світла. МАБУТЬ", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Джамала влаштувала чоловікові другий медовий місяць у найромантичнішому місці: "Нарешті удвох"

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще
Також Знай писав, Джамала заговорила про страх кожної українки: "Захищайте себе". Українська знаменитість підняла дуже важливу тему перед шанувальниками.
Раніше Знай повідомлв, Джамала розповіла про нещасливе кохання: вона обожнювала, а він не хотів