Яскрава українська співачка та акторка Джамала, переможниця конкурсу «Євробачення» в 2016 році, розповіла про новий для себе досвід. Зірка спробувала свої сили в новій ролі, і їй це сподобалося.

Про це Джамала розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить понад 887 тисяч осіб.

За словами Джамали, вона відвідала прем’єру стрічки «Дім Ґуччі» культового режисера Рідлі Скотта, у якій одну з головних ролей зіграла співачка Леді Гага. Проте побачити фільм їй не вдалося, оскільки цього разу вона була ведучою «Світського життя» - заміняла Катю Осадчу, доки та перебуває у декреті з третім сином.

«Як піти в кіно на прем‘єру «Дім Ґуччі» і не подивитись її? Дуже просто, бути запрошеною ведучою @svitsketv. Це було неймовірно! Дуже прикольний досвід. Веселе спілкування з найкрутішими модниками. Так незвично ставити незручні питання колегам, але сьогодні call me Katya @kosadcha. Обов’язково дивіться в цю неділю на @1plus1_ua», - розповіла співачка.

Скрін, Instagram Джамала

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Скрін, Instagram Джамала

Скрін, Instagram Джамала

«У Лондоні презентація з Гагою була взагалі ульотна», «Дуже класно виглядаєте», «Джамала молодець, жодного разу не бачила, що вона виставляє себе у голому вигляді», - хвалять її в коментарях.

Скрін, Instagram Джамала

Скрін, Instagram Джамала

Нагадаємо, Джамала влаштувала чоловікові другий медовий місяць у найромантичнішому місці: "Нарешті удвох"

Також Знай писав, Джамала заговорила про страх кожної українки: "Захищайте себе". Українська знаменитість підняла дуже важливу тему перед шанувальниками.
Раніше Знай повідомляв, Джамала розповіла про нещасливе кохання: вона обожнювала, а він не хотів