Відомий український телеведучий і зірка шоу "Маска" і "Співають всі" Володимир Остапчук здивував українців несподіваним перевтіленням.

Володимир Остапчук має багато шанувальників, тому він частенько тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 530 тисяч осіб.

Володимир Остапчук, скріншот

Володимир Остапчук вирішив прибрати вдома, поки його дружини Крістіни немає. Однак, артист вирішив зробити це у дудже незвичайному образі. Він перевтілився в легендарного Фреді Мерк'юрі з гурту Queen. Остапчук приміряв схожий наряд, як і носив Мерк'юрі.

Володимир Остапчук, скріншот

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Він надів білі штани і майку в тон, і доповнив все це яскравим жовтим піджаком. Також Остапчук не забув і про вусики, такі ж як і носив лідер гурту Queen.

На відео Остапчук потанцював з пилососом під легендарну пісню I Want To Break Free, і навіть використовував його як мікрофон. Що цікаво в кліпі до цієї пісні Фреді Мерк'юрі також використовував пилосос в декількох сценах.

Володимир Остапчук, скріншот

"Як я прибираю, поки моя дружина не вдома 😂 😂 😂 якби Фредді знімав кліп зараз, це точно був би бездротовий пилосос", — зазначив Володимир Остапчук.

Нагадавши, Вова Остапчук готовий піти на багато заради зустрічей з сином від колишньої: "значить потрібно..."

Також Знай сообшал, на шоу "Маска" повторять легендарний трюк Девіда Копперфільда-Володимира Остапчука спробують розпиляти навпіл

Раніше Знай повідомляв, Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"