Учасник нового сезону популярного шоу "Холостячка", де зараз головну роль займає Злата Огнєвіч, психолог Роман Свечкоренко зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько одного мільйона чоловік.

26 листопада, в одинадцятому випуску стало відомо, що чоловік повернувся на проект прямо до фіналу, щоб продовжити боротьбу за серце виконавиці. А зараз він спробував відповісти на питання, Чи може дружба бути більш довгострокова, ніж любов.

Учасники "Холостячки", скріншот: Youtube

"Мені здається дружити набагато легше, ніж любити, хоча часом теж важкувато. Дружба спочатку побудована на рівності двох людей, і ніяк інакше бути не може. Людина приходить з якоюсь цінністю, інший віддає якусь цінність", - заявляє Роман.

За його словами, цінністю виступає і час, і допомога, і розуміння, і, наостанок, підтримка. А ось любов може влаштувати взаємини з поглинаючим колодязем, хоча її і можна знайти в будь-якому віці, тоді як з дружбою зовсім не так.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Роман Свічкоренко, фото з instagram

Свечкоренко заявляє, що дружні зв'язки в основному формуються саме в незрілому віці, для пошуку і знаходження власного "Я". Особисто він вважає себе щасливою людиною, бо у нього є друзі.

"Мені дуже шкода масу моїх знайомих, які йдуть по життю з купою приятелів, з якими максимум випити кави можна", - додав він.

Фотографію він вибрав з другом Олексієм, який допомагав у копіткому пошуку автомобіля.

Нагадаємо, в "Холостячку" повернувся улюблений психолог українців Рома Свечкоренко: Злата Огнєвіч дочекалася

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч відправила психолога Свечкоренка у фінал: улюбленець публіки Тарапата поїхав додому

Знай.ua писав, Роман Свечкоренко після невдачі з "Холостячкою" Златою Огнєвіч зважився на важливий крок: "Беру на себе відповідальність"