Для наших читачів з'явилися важливі новини, які допоможуть уберегти голову від зайвого "тиску". Експерти прогнозують, що в суботу, 27 листопада, пройде потужна магнітна буря. Сонячний шторм "вдарить" без розгойдування вже до кінця дня. Метеозалежні люди відчують сильні коливання магнітосфери Землі, які складуть 4 бали.

Сила сонячного шторму не буде слабшати протягом наступних днів 28 і 29 листопада. І тільки до кінця дня 30 листопада сила магнітної бурі знизиться до прийнятних 3 балів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Магнітні бурі, фото: pixabay

Найчастіше магнітні бурі викликають головний біль. Це найчастіший симптом. Однак існує ще й інші, більш рідкісні наслідки для здоров'я, які викликає підвищена сонячна активність: нудота, підвищений тиск, прискорене серцебиття, поганий апетит, порушення режиму сну, а також загострення хронічних захворювань.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Більш того, магнітна буря може викликати інсульт та інфаркт. Саме тому жителям Землі варто бути уважнішими до свого здоров'я.

магнітна буря, фото Pxhere

Краще додати в своє меню продукти, що зміцнюють стінки судин і позитивно впливають на кровотік і обмінні процеси, наприклад, морква, цитрусові, яйця і т. д.

Також потрібно ретельно стежити за дотриманням здорового водного балансу - тимчасово відмовитися від затримують воду в організмі продуктів - копченостей, гострих, смажених і солоних страв. Вживати трав'яні чаї з м'яти, меліси і ромашки.

Максимально знизити тривогу, стрес і безсоння. У цьому допоможуть медитативні практики: йога, медитація. Допоможе просте спілкування з близькими або перегляд позитивного фільму.

Раніше повідомляли, поблизу Яремче зафіксували п'ятий за рік землетрус: 2,5 за шкалою Ріхтера.

Як повідомляв Знай.uа, на Канарських островах почалося потужне виверження вулкана: такого пекла не бачили з 1971.

Знай.uа писав, погода 27 листопада затопить всю Україну: без парасольки і гумових чобіт з дому ніяк не вийти.