Відома українська співачка Слава Камінська після скандалу зі своєю колишньою колегою по гурту "НеАнгели" Вікторією Смеюхою, поїхала відпочивати закордон і вже встигла зустріти там знайомих.
Слава Камінська, яка нещодавно почала сольну кар'єру вже має чимало шанувальників, тому вона намагається часто ділитися з ними новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить мільйон осіб.
Цього разу Слава Камінська поділилася новим кадром, на якому позувала разом з Юлією Саніною з гурту The Hardkiss. Українські співачки позували сидячи за столом в ресторані, мило посміхаючись на камеру.

Фото зі сторінки Слави Камінської

" У Києві зустрітися не можемо, давай-но зустрінемося в Абу-Дабі😂 Фото з крашихою Юлією Саніною в прекрасному місці)) трохи відпочили, трохи попрацювали — всього повинно бути в міру😂", - так Слава Камінська підписала опубліковані кадри.

На фото Слава Камінська позує в сукні з довгими рукавами в горошок. Юлія Саніна вибрала більш стриману чорну сукню з білими вставками.
Нагадавши, Слава з НеАнгелів повернулася до Едгара Камінського? Красуню на відпочинку видали свої ж діти

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще