Ось уже 10 років пройшло з тих пір, як на екрани вийшов серіал чудове століття. Давайте разом подивимося, як за цей час змінилися актори виконали головні ролі в цій легендарній картині.

Скрін, відео You tube

Бурак Озчивит у серіалі виконав роль Малкочотлу Балі-бея в 26 років. За минулі роки він не сильно змінився, а ось його життя змінилося кардинально: завзятий холостяк з серіалу став зразковим сім'янином. Влітку 2017 року він одружився на Турецькій актрисі, а в 2019 році у них народився син.

Скрін, відео You tube

Окан Ялабик зіграв Ібрагім-пашу в 32 роки. За цю роль він отримав дві телевізійних премії. В особистому житті у нього не все гладко - він одружився в 2010 році, але через 2 роки розлучився без оприлюднення причини.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Роль Хатідже-султан дісталася 32-річній Сельме Ергеч. У 2015 році вона вийшла заміж за власника турецької кіностудії і народила йому дочку.

Озан Гювен зіграв Рустема-пашу, тоді йому було 36 років. Ця роль була успіхом для актора, але скандал з дівчиною буквально перекреслив його кар'єру. Кінокомпанії перестали його знімати і розірвали з ним контракти через звинувачення в домашньому насильстві. Розгляди йдуть досі.

Скрін, відео You tube

Красуню Махідевран султан зіграла 30-річна Нур Феттахоглу. Вона двічі була заміжня - за одним і тим же чоловіком. У пари є дочка.

Скрін, відео You tube

Мер'єм Узерлі у 28 років зіграла 17-річну Олександру, засліпила Сулеймана своєю красою. Але несподівано в третьому сезоні вона пішла з проекту. Зараз вона збирається заміж за батька своєї другої дочки.

Скрін, відео You tube

Вахиде Гердюм замінила Узерлі в ролі Хюррем Султан в 48 років. Вона перенесла рак і впоралася з роллю, за яку її нещадно критикували шанувальники серіалу.

Скрін, відео You tube

Успішний актор Хелит Эргенч виконав роль султана Сулеймана, йому тоді був 41 рік. Зараз він ідеальний чоловік і багатодітний батько.

Скрін, відео You tube

Знай.uа нагадує: Мер'єм Узерлі з "чудового століття" в спокусливому міні показала Ользі Сумській справжню Роксолану: султан підкорений

Як раніше повідомляв Знай.uа: Мер'єм Узерлі з "чудового століття" з змученої дітьми матусі перетворилас

Також Знай.uа писав: Мер'єм Узерлі з "чудового століття" полонила серця чоловіків одним поглядом: дуже гаряче