95-річний монарх Єлизавета II, яка за порадою лікарів скасувала кілька недавніх публічних виступів, відправилася в Королівську ложу у Віндзорському великому парку, щоб подивитися хрещення Августа, сина принцеси Євгенії та її чоловіка Джека Бруксбанка, і Лукаса Філіпа, сина Зари Тіндалл і її чоловіка Майка, пише сайт ZYCIE.NEWS

Члени королівської сім'ї та близькі друзі відвідували приватні служби на захід від Лондона. Август народився в лютому, а Лукас – у березні. Матері обох хлопчиків – внучки королеви.

У королеви 12 правнуків, молодша з яких – двомісячна Сієнна Елізабет, дочка принцеси Беатріс і її чоловіка Едоардо Мапеллі Моцці. Побоювання щодо здоров'я монарха спливли минулого місяця, коли вона провела ніч у лондонській лікарні після того, як потрапила на медичне обстеження.

Наприкінці жовтня офіційні особи палацу заявили, що лікарі наказали королеві відпочити протягом двох тижнів і виконувати лише легкі обов'язки. Королева планувала відвідати щорічну службу в день поминання в минулі вихідні, але відмовилася від неї через перенесеного напруги хребта.

Вона повернулася до громадських обов'язків у середу з аудієнцією у Віндзорському замку з головою британських збройних сил. Королева Єлизавета II – самий довгоживучий монарх Великобританії. Наступного року він відзначить свій платиновий ювілей – 70 років на престолі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Показати ще