Найбільший виробник автомобілів з Чеської Республіки, копання Skoda презентувала восьмий концепт кросовера Kamiq. Дану модель підготували студенти Академії Млада-Болеслав спеціально для бездоріжжя.

Про це стало відомо завдяки офіційному повідомленню автокомпанії на своїй сайті skoda-auto.com.

Кросовер Kamiq, фото: skoda-auto.com

Повідомляється, що над проєктом працювала команда з 25 студентів, яким крім співробітників відділу технічних розробок, дизайну і виробництва, вперше допомагали фахівці підрозділу Skoda Motorsport.

Кросовер Kamiq, фото: skoda-auto.com

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Новий автомобіль-це добре відомий нам кросовер Kamiq зі збільшеним дорожнім просвітом і розширеними колісними арками. Крім того, автомобілю обіцяний великий спойлер на двері багажника. Skoda Afriq вийшов 4362 мм в довжину і 2649 мм в ширину. Більше жодних цифр у Шкоді не називають.

Своє дітище студенти назвали Afriq. Це ім'я повинно підкреслити історію марки в ралі "Дакар". Першим автомобілем Skoda, який взяв участь у знаменитій гонці в Південній Африці, став Kodiaq.

У 2018 році він супроводжував Чеську команду Barth Racing. У 2021 році Skoda 130 LR взяла участь в ралі "Дакар" в класі Classic і досягла фінішу, подолавши понад 7600 км і здобувши перемогу на етапі.

Раніше повідомляли, в Україні через карантин подорожчають машини: євробляхам такі цифри і не снилися.

Як повідомляв Знай.uа, "В рот їб*в, грошей дав і поїхав": все що відомо про жахливу ДТП в Харкові і водія-мажора - посилає копів, хизується батьками і не боїться терміну.

Знай.uа писав, Toyota вирвалася в лідери, а українці віддають перевагу Renault: рейтинг найпопулярніших у світі автомобілів.