Микита Добринін розповів про те, що його дратує. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український шоумен, телеведучий і герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін є чоловіком Дар'ї квіткової, з якими у них народився спільний сир. Чоловік є популярною особистістю, за його життям стежать понад 1,2 мільйона шанувальників. Останні намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

30 Листопада Микита Добринін опублікував пост, в якому розповів про серію дратівливих явищ. Він зазначив, що про це варто говорити, щоб зробити світ приємнішим і кращим.

"І думаю, ви погодитеся зі мною, що список таких речей може бути нескінченним. Я поки написав, що бісить найчастіше. Ви можете продовжити в коментарях", - повідомив він.

Мова про людей, які чатятся на світлофорі, які занадто багато думають при замовленні в Макдональдс, які кидають сміття де попало, або собачників, які не прибирають за своїми вихованців, водіїв виїжджають на перехрестя.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також, за словами Микити Добриніна, він не любить постійно перебивають співрозмовників, виробників, які роблять етикетки і засуджують людей.

Нагадавши, Даша Квіткова показала обличчя сина від Добриніна, малюка не впізнати: "був схожий на Микиту, а зараз..."

Раніше Знай повідомляв, Даша Квіткова з " Холостяка "зізналася, що хоче втекти від сина, але бере його в душ:"Недоплачувана робота"
Також Знай писав, дружина Добриніна Даша Квіткова задерла ногу і засвітила зайве під сукнею: "Колись я так робила"