Григорій Лепс жахнув шанувальників шрамами на обличчі. Про це повідомляє портал StarHit.

Відомий російський співак грузинського походження нечасто буває на світських заходи і зазвичай приходить на лише на вечірки своїх знайомих. Однак нещодавно він разом зі своєю дружиною Інгою він відвідав фільм "Бумеранг" Петра Буслова.

Аудиторія помітила, що Григорій Лепс схуд і обзавівся величезними шрамами на потилиці. У соціальних мережах тут же з'явилися десятки припущень про природу їх походження, включаючи, в тому числі можливу серйозну хворобу.

Однак в оточенні Лепса повідомили, що хвилюватися нічого. За їхніми словами, рубці-наслідок операції з пересадки волосся, яку він зробив восени.

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"причому, не в перший раз: раніше проходив дану процедуру ще двічі - в Америці і в Кореї. Років три тому були схожі шрами. Але що робити, артисту адже важливо добре виглядати і підтримувати себе у формі", - повідомили в оточенні.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що хрупкая Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.иа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею