Відома українська телеведуча та зірка "Світського життя" Катерина Осадча у перший день зими поділилася архівними кадрами з недавнього відрядження у теплі краї.
Катя Осадча має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.
Катя Осадча не надто любить, коли приходять холоди, саме тому у перший день зими вирішила поностальгувати за мандрівкою до моря. Зірка змонтувала відео з уривків цієї подорожі та навіть засвітила свою розкішну фігуру у купальнику. Осадча позувала у чорному купальнику, який вдало підкреслив її жіночну фігуру.

Катя Осадча, скріншот

"В перший день зими гріюсь відео з нещодавнього відрядження. Хто тут любить зиму, а хто літо? 😇 ", - так Катя Осадча підписала опубліковане відео.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати коментарі та називати свою улюблену пору року.

Катя Осадча, скріншот

"Катя так тримати 👌Ти супер 🙌 Ми тебе дуже любимо. ❤️ Ти найкраща", "Я люблю і те і те. Літо люблю за те, що воно є літо🤪 а зиму люблю за ту новорічно-різдвяну атмосферу. Кожна пора року прекрасна по своєму❤️", "А у нас холодно", "Літо🔥🔥🔥", "Краща😍", - зазначили вони.

Нагадаємо, Катя Осадча залишила Юрія Горбунова і синів, щоб стати героїнею "Дюни"

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Также Знай сообщал, Катя Осадча у "весільній" сукні закохала у себе Юрія Горбунова ще раз: "Це було яскраво".Українська телеведуча поділилася враженнями від фіналу "Танців з зірками"

Раніше Знай повідомляв, Катя Осадча похизувалася тонкою талією після трьох дітей, їй ледь повірили: "Горбунов має смак"