Філіп Кіркоров зробив сюрприз для своєї дочки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів. Іноді він з ними спілкується у форматі сторіз.

1 грудня Філіп Кіркоров опублікував пост в Instagram, в якому розповів про те, що зробив сюрприз для своєї десятирічної дочки Алли-Вікторії на честь її день народження. На честь неї був присвячений випуск шоу" Модного вироку " на Першому каналі. Також Філіп Кіркоров зазначив, що його дочка отримала сукню від Юдашкіна.

" і наше свято знайшло відразу фарби цієї кінострічки, утворивши нову героїню TRUE ALLA 🔥 Не пропустіть сьогодні @modniy.tvСпойлер! Аллу-Вікторію в програмі очікував сюрприз-подарунок мрії! 💭 і ще як справжня принцеса отримала сукню від @gyudashkina @yudashkin_kids сліпучою", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Деякі критично поставилися до даної ідеї.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"З днем народження принцеса Алла-Вікторія ! ❤️❤️❤️❤️❤️"; "Невже це комусь цікаво!?"; "А через 8-10 років на Давай одружимося!!! 😂 😂 😂 "; "Діти, які не посміхаються на свої свята...грустинка...",- повідомляють вони.

Знай.uа нагадує: Юрій Ткач з "Квартал 95" в день народження не зміг стримати емоцій від привітань: "я щаслива людина"

Як раніше повідомляв Знай.uа: Вікторія Смеюха з "НеАнгелів "розповіла про дует з Кіркоровим, а також як ледь не стала частиною "ВІА Гра": "постав себе на моє місце"

Також Знай.uа писав: Втрата нюху не зупинила Славу Камінську від нічного "дожора": "ні * рена, взагалі нічого не відчуваю".