Дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід, яка цьогоріч завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Токіо, похизувалася своїм розкішним образом.
Дар'я Білодід має чимало шанувальників, тому активно веде свій блог в Instagram, де за нею стежить понад 480 тисяч осіб. Тут вона ділиться новими фото, відео або ж просто цікавими моментами з особистого та професійного життя.
Цього разу Дар'я Білодід опублікувала нове фото. На ньому спортсменка позувала сидячи на дивані та мило посміхаючись на камеру. Дівчина обрала дуже жіночний та елегантний образ. Вона одягла синій костюм, який підкреслила аксесуарами - масивними сережками та годинником.

Дар'я Білодід, фото з instagram

"Бажаю всім більше посміхатися, цінувати кожну мить і насолоджуватися цим дивовижним життям💙", - так Дар'я Білодід підписала фото.


Вірним фанатам іменитої спортсменки сподобалося її нове фото. Вони відзначили, що цей образ Дар'ї дуже личить.

"Яка гарна 😍", "Найкрасивіша, най, най !😍", "Хочу стати такою як ти!", "Така гарна", "Ти як завжди чарівна, спортивна та неперевершена", "Гарненько❤️", "Люблю тебе", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Дар'я Білодід "помстилася" колишньому з гарячим італійським спортсменом: "Це не кохання, а захоплення". Дівчина відверто заговорила про особисте життя
Раніше Знай писав, Дар'я Білодід після Олімпіади в Токіо отримала 500 тисяч: "Дякую, дорогі"
Також Знай повідомляв, Дар'я Білодід розповіла про стосунки з батьками-тренерами: "Вони хочуть мене образити". Як займатися, якщо твої батьки тренери