Відома українська гумористка та зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець дала своїх шанувальникам цікаву пораду. Зірка розповіла, що потрібно робити, коли потрапляєш у неоднозначну ситуацію.

Олена Кравець має чимало шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 600 тисяч осіб.

Олена Кравець, фото: Instagram

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Олена Кравець поділилася незвичним фото. Зірка "Квартал 95" сфотографувала руку своєї старшої доньки Марії після того, як вона зробила собі тимчасове татуювання.
Марія Кравець на руці наклеїла напис "Танцюй". Імовірно цей напис пов'язаний з її улюбленим хобі, адже вона вже достатньо давно займається хореографією.

Марія Кравець, фото: Instagram

Сама ж Олена Кравець вирішила оригінально поєднати тимчасове татуювання доньки та відому цитату. Тому сфотографувала її руку та трішки добавила від себе.

Скріншот stories Олени Кравець

" У будь-якій незрозумілій ситуації танцюй!", - зазначила Олена Кравець.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" за мить з тигриці з напівоголеними грудьми перетворилася на дитину: "Ах яка"

Раніше Знай писав, донька Олени Кравець з Кварталу 95 кардинально змінила зовнішність: відрізала майже всю. Дівчина кардинально змінила образ, зачіска тепер як у мами
Також Знай писав, Олена Кравець здійснила мрію усього життя з талановитим красунчиком: із Зеленським не встигли. Олена Кравець розповіла про свою мрію і співпрацю з Бенедиктом Камбербетчем